2019 și Halloween e din nou aici. Am observat că părerile sunt împărțite când vine vorba de sărbătoarea aceasta. Ba nu-i a noastră, ba e faină, ba parcă toată lumea o ridică în slăvi.

Prin urmare, noi, Cetățuienii, am ales o abordare neutră – la Cetățuia e sau nu e Halloween, depinde de fiecare. Adică dacă vrei să ne vizitezi în costum, să știi că o să te complimentăm. Dacă vrei să ne vizitezi fără costum, noi tot drăguți o să fim cu tine – important e să treci pe la noi.

Vârcolacii i-am gonit de prin pădure, vampirii dorm liniștiți în subsolul hotelului, iar vrăjitoarelor le-am spus ”pa”. Totul e așa cum știi pe la noi – curat, călduț și îmbietor.

Și ca să împăcăm pe toată lumea, iată ce compromisuri am acceptat:

  • Pentru cei care doresc bomboane de trick or treat, avem niște deserturi extraordinare, care ar satisface orice dorință de dulce. Iar pentru cei care vor deserturi, avem tot deserturi;
  • Pentru cei care caută decorațiuni agățate, am vorbit cu copacii din curte care s-au colorat singuri, parcă simțind că se apropie un eveniment important;
  • Iar pentru cei care iubesc dovlecii decorați, îi așteptăm cu farfuriile decorate – cu cea mai delicioasă mâncare, desigur.

Prin urmare, toată lumea e mulțumită – dacă vrei să sărbătorim (sau nu) această extraordinară (sau irelevantă) sărbătoare împreună, te așteptăm la Cetățuia!

Ne poți suna aici – 0731 999 222 – pentru a face o rezervare.

Un Halloween cât de poate de neînfricoșător. La Hotel Cetăţuia