„Nu este vorba despre idei. Este vorba despre a face ideile să devină o realitate.”

Asta zicea Scott Belsky în cartea sa, „Making ideas happen”.

Tot asta ne zicea și unul dintre clienții noștri fideli, atunci când venea să ne viziteze, aproape lunar. Persoana în cauză, să-i spunem… M, este manager la o firmă de top din țară.

„De ce nu se organizează team building-uri aici? Aveți natură, aveți spațiu, aveți tot ce vă trebuie. Deci?”

Păi, adevărul este că organizăm și team-buildinguri. Și ies al naibii de bine 🙂 Însă întrebarea lui M. ne-a pus un pic pe gânduri. Poate ar trebui să ne lăudăm mai des cu serviciul acesta. Altminteri, n-ar fi doar o oportunitate pierdută pentru noi, ci și pentru cei care vor să facă lucruri faine cu angajații și colegii lor. Noi iubim Cetățuia (credem că e evident, deja), și adevărul este următorul – nu există niciun motiv real pentru care să nu o punem la dispoziția oamenilor care sunt dispuși să facă ideile să devină realitate.

Prin urmare, vă reamintim: pe lângă evenimentele de suflet pe care care le organizăm (nunți, botezuri, concerte, vacanțe și petreceri de orice fel), oferim Pensiunea celor care doresc să organizeze team building-uri pentru ei și echipele lor. Vă oferim cu drag detalii dacă ne sunați la nr. 0731.999.222 sau ne dați un mail la adresa pensiuneacetatuia@gmail.com.

Ideile devin realitate la Pensiunea Cetățuia.

Team-buildinguri frumoase în pădurea Cetăţuii? Sigur că da !
Etichetat pe:
EnglishFrançaisDeutschRomână