Dragilor, iată că a mai trecut un eveniment marca Cetățuia, anume concertul Mike Godoroja & Blue Spirit. Așa cum ne așteptam (și doream), seara a fost de vis – mâncare, muzică bună și oameni faini. Ce-ți poți dori mai mult de atât?!

Fiindcă nu noi suntem singurii responsabili pentru succesul din seara de 21 iunie, am vrea să oferim credit și mulțumiri oamenilor (și forțelor) care ne-au fost alături.

În primul rând, lui Mike și trupei sale, Blue Spirit. Se pare că cele 4 ore de probe de sunet nu au fost în zadar. Muzica a răsunat în pădurea Măgurei, în timp ce noi, martorii, am fost încântați auditiv cu melodii de suflet. Totodată, ne-am amintit de ce merită să ne rupem din rutina zilnică și să… ascultăm, atât.

Mike Godoroja & Blue Spirit

Mai apoi, mulțumirile se duc către zeii meteorologici. Când am văzut că plouă cu o zi înainte de concert, am început să ne facem griji. După ce-am fost cruțați de dușul natural în ziua concertului, numai ca să plouă iar următoarea zi… ne-am dat seama că suntem favorizați. Mulțumim mult!

Nu în ultimul rând, milioane de mulțumiri se duc către terasa plină de oameni frumoși – invitații noștri, cei care au fredonat, au dansat și s-au bucurat alături de noi. Suntem recunoscători să vă avem alături, acum și oricând!

Mike Godoroja & Blue Spirit

Seara a fost despre muzică. Muzică bună. Tocmai de aceea pregătim o altă ocazie de petrecut, în data de 3 august. „Trenul de noapte” va ajunge și pe terasa Pensiunii Cetățuia, gata să facă atmosferă!

Oare ghiciți la ce ne referim? 🙂

Mike Godoroja & Blue Spirit – impresii (și mulţumiri) post-concert
EnglishFrançaisDeutschRomână