Toamna a ajuns la Cetățuia și se comportă așa cum ne așteptam – e roditoare.

Rodul, în cazul nostru, se manifestă pe două planuri: auditiv și gustativ.

Din punct de vedere auditiv, avem ocazia unică să găzduim pe scena Cetățuii 4 talente incredibile ale industriei muzicale, întrunite sub un singur nume: Rareș Totu’s Midnight Sun. Mai exact, ne vom întâlni cu:

Rareș Totu – unul dintre cei mai importanți chitariști ai generației sale, numit chitaristul anului în două țări diferite – în România în 1987 și în Ungaria în 1992. A fost membru sau colaborator al grupurilor Compact, Semnal M sau Progresiv TM și a fondat grupul Trans Express;

Cosmin Farcas – clape & voce;

Adrian Tetrade – tobe;

Vlad Alexandru – bass.

Însă roadele aduse de toamnă nu se termină aici, pentru că pe lângă muzica fantastică, vom avea mâncare delicioasă, pregătită cu drag de bucătarii noștri:

Păstrăv la grătar cu cartof natur. Sau piept de curcan cu harissa, capere și salată de bulgur. Sau mușchiuleț de porc cu ardei copt și salată verde.

Și la desert: tortul casei. Sau Mousse de ciocolată neagră. Sau Mousse de flori de soc. Sau Cheese cake.

Această combinație unică de muzică, mâncare și companie plăcută, alături de lucrurile cu care v-am obișnuit deja: aer curat, priveliști nemaipomenite și natură cuprinzătoare, se va întâmpla vineri, 13 septembrie, la ora 19. La Cetățuie.

Prețul este de 115 lei și mare atenție – locurile sunt limitate și din ce în ce mai puține 🙂 Deci dacă nu vreți să ratați o asemenea oportunitate, așteptăm un telefon la 0731 999 222!

 

Rockăreală și mâncare bună la Cetăţuia – ultimele bilete disponibile pentru concert
Etichetat pe: