Cea mai faină petrecere de Revelion

La mulți ani, Cetățuieni! După o petrecere pe cinste, vă dorim ca toate dorințele să se îndeplinească în ritm alert și pe deplin. Iar dacă nu le bifați pe toate, nicio grijă, e timp 🙂

Și că tot vorbim de petrecere, voiam să mulțumim tuturor celor care au participat la Revelionul 2020 la Cetățuia. Cu adevărat, succesul unei astfel de seri este dat în mare parte de oamenii care participă – iar noi nu puteam să cerem o gașcă mai potrivită!

Ce s-a întâmplat la renumita petrecere de Revelion de la Cetățuia? Ei bine, multe și frumoase. În primul rând, trebuie să mărturisim: am avut mari emoții înainte de marea noapte. Nu e ușor să organizezi cea mai faină petrecere de Revelion; dar nu avem motive să ne plângem. După ce am primit feedbackul pozitiv de la participanți, după ce am văzut pozele reușite, ne-am dat seama că am făcut o treabă bună.

Noi, în frunte cu Chef Titus, desigur, și echipa din jurul lui. Care au făcut o mâncare extraordinară, așa cum știți deja că poate face, din articolele anterioare de pe blog. N-au fost puțini invitații care ne-au întrebat la final despre rețetele folosite de Chef. Dragilor, noi vi le oferim cu drag, dar tot mai bine vă așteptăm aici – și aerul curat de pădure contribuie la gustul delicios al mâncării.

S-a dansat, s-a cântat și s-au făcut poze. Pe câteva dintre ele le găsiți aici, pe restul le vom pune pe paginile noastre de Facebook și Instagram. Mai mult, ni s-a confirmat (iar) un lucru pe care îl cunoșteam deja: nu e nevoie să străbați continentul pentru a te distra. Muzică bună, oameni frumoși și peisaje superbe găsești chiar aici, la un pas distanță de casă!

Așadar, pentru noul an: ne și vă dorim liniște sufletească, plimbări în natură și conexiuni cu oameni de calitate. Iar când lucrurile par să nu se așeze, nu uitați că aveți un loc de răgaz la Cetățuia. La mulți ani!

 

O petrecere de Revelion la Cetăţuia – un hit de bun-gust
Etichetat pe: