Zilele astea, căutăm să ne completăm echipa de ospătari la Cetățuia. Și am descoperit că nu e cel mai simplu lucru din lume. De ce? Pentru că pretindem calitate în schimbul unor condiții bune de lucru, în cadrul unei echipe simpatice.

Și ca să încurajăm eventualii candidați interesați de un job la noi în restaurant, am zis să stăm de vorbă chiar cu echipa actuală. Le-am pus câteva întrebări lui Ionuț, Manuelei și Georgianei. Sperăm să vă placă de ei la fel de mult cum ne place nouă 🙂

Ce ați învățat în timpul petrecut la Cetățuia, până acum?

Ionut: Cred că cel mai important este că munca în echipă și seriozitatea vin, împreună, pe primul loc. Și e normal să fie așa.

Manuela: În tot timpul petrecut la Cetățuia mi-am dat seama că poți avea prieteni şi colegi deosebiți – cele două categorii nu se exclud, ci dimpotrivă.

Georgiana: Cred că trebuie sa fim uniți și să nu lipsească niciodată comunicarea pentru a ieși un lucru bun. De obicei, ies lucruri bune aici, iar meritul este al întregii echipe, nu doar al unuia sau altuia. E satisfăcător.


Ce vă place cel mai mult la Cetățuia?

Ionuț: Colegii, atmosfera și locația contează foarte mult pentru tine. Managentul hotelului încearcă mereu să se asigure că ne face plăcere să lucrăm aici. Și reușește 🙂

Manuela: Atmosfera este una sănătoasă, care pune accent pe munca de echipă. Iar liniștea naturii ajută ca totul să fie făcut relaxat și bine.

Georgiana: De fiecare data când mă duc la muncă, mă simt ca acasă. Asta e mare lucru, o chestie pe care orice angajat, indiferent de industria în care activează, ar trebui să o simtă, într-un fel sau altul.


Cum ați descrie, în doar câteva cuvinte, atmosfera și munca la Cetățuia?

Ionuț: Uneori e mult de muncă, iar asta se simte; alteori însă, atmosfera și proiectele faine mă fac să uit că sunt efectiv la muncă 🙂

Manuela
: Munca şi atmosfera te fac să fii relaxat şi să îți faci treaba cu profesionalism şi seriozitate. Până la urmă, asta e tot ce contează și de-aia suntem aici – să facem oaspeții să revină. Din nou și din nou 🙂

Georgiana:
Aș zice că atmosfera este una plăcută pentru că suntem o echipă unită – râdem, glumim și ne simțit cu toții bine în orice moment al zilei. Trebuie să vii cu drag la lucru, pentru că la lucru îți petreci, până la urmă, cel mai mult timp într-o zi.

Ce sfat ați da unui proaspăt-angajat la Cetățuia? 🙂

Ionut: Să vină cu mare încredere și inima deschisă, pentru că o să se simta foarte bine, atîta vreme cât își face treaba corect și cu atenție. La mine, cel puțin, așa a fost 🙂

Manuela: Va avea experiențe, va cunoaşte persoane deosebite. Însă în primul rând, dar va avea parte de colegi și o echipă de management deosebită.

Georgiana: Simplu: să vină cu mult drag și spor la muncă de fiecare dată și să vadă ce înseamnă o a doua familie – Hotel Cetatuia?

Cum e jobul de ospătar la Cetăţuia – scurt interviu cu colegii noștri din restaurant
Etichetat pe:        
EnglishFrançaisDeutschRomână