Renovări la Cetățuia? Gata, le-am terminat! Vineri, 29 noiembrie, redeschidem. După două săptămâni de renovări, îmbunătățiri și modificări, simțim că este cazul să ne revedem cu musafirii noștri.

Desigur, nu am schimbat chiar totul. Iată ce a rămas la fel:

Mâncarea

Este întotdeauna la fel de delicioasă. Și nu doar pâinea. Am fi vrut și noi să dăm câteva kilograme jos, înainte de revelion. Ne-am luat o rochiță, o cămașă, niște blugi mai slim. Nicio șansă. Niciun regret. Mâncarea de la Cetățuia este mereu delicioasă, grație lui Chef Titus și a echipei sale.

Ingredientele proaspete

Le avem avem în continuare de partea noastră. Plus talentul bucătarilor și pasiunea pentru gătit. Ca de fiecare dată în preajma Crăciunului,  ne temem că va fi nevoie să regândim garderoba de Anul Nou. Însă ca de fiecare dată, echilibrăm meniul după Anul Nou cu preparate mai light, gătite la fel de corect și gustos.

Pădurea

E la fel de încăpățânată. Este o adevărată provocare să îți bei cafeaua pe terasa Cetățuii și să nu simți energia pozitivă a pădurii înconjurătoare. Am discutat cu ea, i-am explicat că unii oameni vor să se mai certe când vin aici, vor să dezbată, vor să se mai supere. Nicio șansă, ne pare rău – pădurea se încăpățânează să ne ofere numai liniște, pace, aer curat și o senzație de relaxare profundă. Dacă e caz de ceartă, nu vă recomandăm să veniți pe aici 😀

Cetăţuia continuă să fie pretenţioasă

Cum adică pretențioasă? Adică cere mereu de la noi să oferim mai mult, să muncim mai mult, să ne preocupăm mai mult de confortul oaspeților noștri. Renovări, îmbunătățiri, un look nou. Iar noi ținem cont de vibe-ul Cetățuii. Ne conformăm.

Așadar, dragi prieteni – dacă aveți drum pe aici, vă așteptăm la o vizită. Dacă nu aveți drum, ar fi bine să vă faceți 🙂 Hotelul Cetățuia vă așteaptă, restaurantul, la fel. Cu entuziasm și îmbunătățiri de care suntem tare mândri.

Prin urmare, când vine vorba de renovări, Cetățuienii se declară mulțumiți de rezultate. Mai rămâne doar să ne revedem (în teambuildinguri sau în familie), să retestăm mâncarea, să ne dăm cu părerea. Pentru rezervări, sună-ne acum la nr.
0731 999 222.

Cetățuia în haine noi
EnglishFrançaisDeutschRomână